Vurdering af hus på Amager & omegn

Mange folk kan godt have følelsen af at være gået i stå, hvor hver dag bare er den samme og man får følelsen af, at der skal ske noget nyt. Så er det måske også på tide at der sker noget. Det kunne måske være mht. til din boligsituation i livet? Måske leder du efter en bolig som har en bedre placering, noget som er større end dit nuværende sted, eller også vil du bare gerne skifte din lejlighed ud med et hus? Der kan være mange forskellige grunde, men uanset grunden så kan MMLiving helt sikkert hjælpe dig med dine bolig problemer, ved at give dig en vurdering af din lejlighed eller hus. En vurdering af bolig er helt klart det første skridt i processen af at sælge din bolig.
En ny bolig er ikke noget som man køber til hverdag, og der er derfor en masse tanker man skal have gjort sig, inden det er at man beslutter sig for at fastsætte sin bopæl for de næste par år. Så kom ind forbi MMLiving så vi kan hjælpe dig med at finde din fremtidige drømmebolig.

Vurdering af bolig

En vurdering af bolig bliver gjort af din lokale ejendomsmægler, som med sin erfaring, ekspertise og indsigt i boligmarkedet, vil give dig en pris på hvad du kan forvente at få ud af din bolig. Din lokale ejendomsmægler kender prisen på boliger i området samt prisudviklingen i området, og er nok den bedste til at give et realistisk bud på din bolig.
En vurdering af bolig bliver målt på en masse parametre, som har stor indflydelse på den endelige pris som du kan ende med at få for din bolig.

 

  • Markedspris: Her er en af de mest essentielle faktorer når det kommer til vurdering af din bolig. Det handler om at finde ud af, hvordan prisen på boliger i området ligger på, og holde øje med eventuelle stigninger eller fald i priserne.

  • Beliggenhed: Boligens placering har også en stor effekt på den endelige pris. Her kan boligens pris stige gevaldigt, hvis den er placeret i Indre By af København, hvorimod at den kunne falde gevaldigt, hvis den var placeret helt ude på landet.

  • Kvadratmeter: Boligens størrelse bliver målt i kvadratmeter (m2), hvor man i princippet betaler for hver kvadratmeter som boligen er på. Afhængigt af hvor i landet vi er, så kan prisen per kvadratmeter henholdsvis blive dyrere eller billigere.

  • Stand: Husets stand har også en betydelig effekt. Selvom huset kan have en kæmpe grund, så skal selve huset også se pænt og anstændigt ud. Her ville det hjælpe at renovere rum som har brug for en kærlig hånd.

  • Udenoms arealer: Her bliver der kigget på hvilke arealer som boligen bliver omgået af. Er der en strand, metrostation eller andet godt i nærheden? Så kan dette give dig et lille skub i prisen.

Tanker før man køber ny bolig

Når du skal købe eller sælge en bolig, så er det vigtigt at have et godt udgangspunkt. Måden at du får dette på er, at holde øje med boligmarkedet, da det giver en god indikation på, hvordan efterspørgslen på din bolig er. Boligmarkedet kan skifte sig afhængigt af hvordan din vurdering af bolig ender ud med at være. Er prisen meget lav, så er folk villige til at købe med det samme. Er prisen derimod meget høj, så venter folk nok lidt med at købe. Derfor handler det meget om at finde balancen mellem disse to priser, så både sælger og køber ender ud med at være tilfreds i sidste ende. 

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk