Engvej 65N, Hf. Strandbo, 2300 København S

Er du klar til at komme i ferie stemning?

Er du klar til at komme i ferie stemning?

Så er Engvej 65N et besøg værd!

 
Når du ankommer til huset forhave, mødes du af en følelse af ro og drages hurtigt til den lille veranda, hvorfra solen og haven kan nydes, mens du læser en bog eller nyder en tår at drikke.
Feriefølelsen bliver kun forstærket når du træder fra verandaen og ind i huset stue, med træbeklædte vægge og lofter. Det store vinduesparti giver et super lysindfald og udsigt til haven. Til stuen er alkove som kan indrettes til spisestue, gæsteværelse eller hvad der ellers kunne være brug for.
 
Fra stuen er indgang til soveværelset, hvor der er plads til dobbeltseng og mindre skabsplads I åben forbindelse fra stuen er det praktiske køkken, med god bord- og opbevaringsplads.
 
Fra køkkenet trædes ud på den sydvendte fliseterrasse, hvor solen kan nydes fra tidlig formiddag til sen eftermiddag. Bliver det for varmt at sidde i solen, kan der trækkes ind under den overdækket del af terrassen.
Det oprindelige hus er suppleret med tilbygning, hvor der er indrettet et værksted samt bad og toilet.
 
Huset opvarmes via varmepumpe, som også køler dig ned på de varme sommerdage.
 
Her får du et Jeppesen Hus, i gode materialer og den helt rigtige kolonihavestemning.
 
Område:

Haveforeningen byder på ro, fred og en hyggelig atmosfære. Du tæt Amager Strands pulserende liv, med badestrand, sportsaktiviteter, cafémiljø og indkøbsmuligheder. Ligesom metroen kører lige fra din baghave og tager dig til Indre by eller lufthavnen på få minutter.
 
Foreningen:
Yderst veldrevet andelshaveforening, med mange arrangerede andelshavere samt bestyrelse. Haveforeningen består af 108 haver og har sin begyndelse i 1931. I 1954 opkøbte haveforeningen jorden, og oprettede en andelshaveforening som forening fortsat er i dag. Der kan læses mere omkring foreningen på deres hjemmeside https://www.hf-strandbo.dk/

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk