Øresundsvej 132D, 2300 København S

Solgt

Sjældent udbudt rækkehus med privat terrasse, beliggende i rolige omgivelser  

Ejendommen:

Øresundsgården har et helt fantastisk miljø, oprindeligt industri der nu er smukt renoveret til boliger og suppleret med nybyggede rækkehuse og lejligheder, tilsammen giver alle disse, spændende boliger. Bebyggelsen har mange fine fælles faciliteter, blandt andet stort fælleshus som kan bookes til arrangementer, samt mulighed for at leje et tilhørende værelse, hvis man har overnattende gæster udenbys fra. Derudover er der legeplads og egne parkeringspladser.     
 
Beliggenhed: 

I gåafstand til Amager Strand, Københavns oase med masser af liv om sommeren, sports aktiviteter, promenade og hyggelige caféer. Øresund metro, lige rundt om hjørnet som bringer dit til hovedstaden eller lufthavnen inden for 10 min. Bedre beliggenhed fås næsten ikke.    
 
Boligen:

Nu byder vi velkommen i denne skønne og sjældent udbudte bolig, beliggende i Øresundsgården, som lettest kan sammenlignes med en oase, i kort gåafstand til Amager Strand. Entréen byder dig velkommen med plads til at hænge overtøjet samt et praktisk indbygget skab. Herfra er der adgang til et stor åbent køkken alrum med en helt fantastisk loftshøjde med oven lyste vinduer, som ikke alene bidrager med et behageligt lys til boligen, men samtidig skaber det også en hyggestemning i eks. Vis regnvejr eller om aftenen, hvor man har frit syn til himmelens stjerner.  
 
Fra alrummet er der adgang til praktisk afskærmet køkken, dog stadig i åben forbindelse med alrummet. Køkkenet er holdt i lyse elementer og indeholder hårde hvidevarer. I den anden ende, ligger en af boligens værelser som er placeret direkte syd, med godt lysindfald, badeværelse med separat bruseplads, væghængt toilet og yderligere et praktisk depotrum med plads til eks. Vis. Tørretumbler. Fra trappen ledes man op til 1. salen, som er centreret omkring opholdsstuen med indbyggede reoler, som bidrager til akustikken. Her er yderligere 2 værelser samt stort badeværelser med loft til kip, separat bruseniche og væghængt toilet.  
 
Tænker du at boligen er kunne være noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 82307300

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk