Sundby Parkvej 8, 1. th., 2300 København S

Attraktiv lejlighed med udsigt til Øresund, 2 altaner og beliggende på en af bebyggelsens mest attraktive beliggenheder

Området: 
Amager Strand er området hvor det sker og hvor flere vælger at flytte til. Det er heller ikke svært at forestille sig hvorfor folk vælger netop dette område, frem for andre centrale boligområder. Amager Strandpark området kan nydes året rundt og det bliver det også. Her er anlagt en skøn promenadestrækning og kilometervis af strand ud til Øresund og ind mod lagunen. Om sommeren bliver området besøgt af folk fra nær og fjernt og man kan let forestille sig, at man er på ferie sydpå. Restauranterne i området har udendørsservering og om aftenen benytter indbyggere området til en hyggelig aftengåtur eller en middag på en af de velbesøgte restauranter. Amager Strand har det meste, Stick n sushi, Lagkagehuset og et væld af caféer og restauranter i området. Øresund Metro bringer dig hurtigt til City eller lufthavnen og Sundby Sejl byder på en hyggelig frokost i restauranten, hvis man ønsker en oplevelse ud over det daglige. Den blå planet er i gåafstand og det samme er Amagerbrogades pulserende liv også. 
 
Ejendommen: 
Skøn gulstensejendom opført i 2007 og tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommen er opført i gule, blødstrøgne mursten. Vinduer og terrassedøre er udført i mahognitræ, der sammen med zinkinddækninger giver et varmt og tidløst udseende. Stilfulde og præsentable opgange med granitgulve samt stål-elevator. Her er gode private og gratis parkeringsmuligheder lige foran bygningen, aflåste opgange med dørtelefon, rummeligt depotrum i kælder, grønne områder med borde og bænke, samt legeplads til børnene. 
 
Boligen: 
Ankomst i entré, med god plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen ledes du direkte ind i boligens hjerte, den store åbne og lyse stue. Stuens rummelighed gør, at her er rigtig god plads til at indrette sig med separat spiseafdeling og sofaområde I stue/alrummet er der et skønt lysindfald via de store vinduespartier, orienterende mod syd og god afstand til de omkringliggende ejendomme. Fra stuen er der ydermere udgang til boligens sydvendte altan. Her kan udsigten til Øresund og solen nydes i fulde drag. I vinkel af stuen er der åben forbindelse til det rummelige og smagfulde køkken holdt i lyse farver. Her er god opbevaringsplads og med alle nødvendige hårde hvidevarer. Fra køkkenet kan den skønne udsigt til Øresund ligeledes nydes. Lejligheden byder på 2 gode værelser. Det største af værelserne har indbygningsskab og udgang til altan, med kig til Øresund og aftensolen kan nydes til fulde. Badeværelset er af fornuftig størrelse holdt i praktiske og stilrene materialer. Ydermere får du gulvvarme, spots, udsug, væghængt toilet, rummelig bruseniche med unidrain, god opbevaringsplads og vaskesøjle. Til lejligheden medfølger licens til brug for privat parkering foran ejendommen. Ydermere er der et rummeligt depotrum i kælderen i ejendommen. 
 
En virkelig lækker og eftertragtet lejlighed med udsigt til Øresund, 2 altaner og beliggende på en af bebyggelsens mest attraktive beliggenheder.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk