Strandlodsvej 13B, 3. tv., 2300 København S

Godt indrettet 3V lejlighed med stor vestvendt altan

Ejendommen:

 
Ejendommen Trinhuset, er opbygget i flere ”trin” hvor af opgang B går til 5 sal. Ejerforeningen er yderst velfungerende

Området:

 
Strandlodsvej er blevet et af de mest eftertragtede kvarterer i København. Med nye restauranter/caféer, butikker og masser af nærmiljø, har området været med til at skabe et pulserende område tæt på Amager strandpark. Strandlodsvej er tæt på både metro, bus, grønne område, den nye grønne natursti ved Amagerbanen til København, Amager Strandpark, Lergravsparken og Holmbladsgadekvarteret, som de nærmeste naboer. Derudover skal der kun en kort cykeltur til at nå Amagerfælled samt City.

Lejligheden:

 
Du træder ind i entréen, med plads til overtøjet og mindre skoskab. Herfra er der adgang til badeværelset som er en rigtig god størrelse, med vaskesøjle, væghængt toilet, udsug, god skabsplads og separat bruseniche.
Fra entréen er også indgang til de 2 værelser. Det første værelse er også det mindste, oplagt til børneværelse, gæsteværelse, kontor eller hobbyrum. Der er god plads til at have en seng, skrivebord og klædeskab. Det andet værelse har god plads til dobbeltseng og klædeskab.
Fra entréen går man også ind i det åbne køkken. Køkkenet er holdt i et hvidt stilrent look, med en masse tilvalg bla. Ekstra skabsplads, ”karrusel” i hjørneskabene og Quooker vandhane.
Fra køkkenet får man ind i den rummelige stue, med god plads til spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til store vestvendt altan, med plads til grill, udendørssofaarrangement eller stort spisebord. Foran altanen ligger ingen store byggerier, hvorfor man får masser er sol og luft omkring sig.
 
I hele lejligheden er der gulvvarme og der hører depotrum med i kælderen.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk