Øresund Parkvej 15, 1. th., 2300 København S

Eftertragtet lejlighed i sjældent udbudt ejendom med udsigt til Øresund, 2 altaner og beliggende tilbagetrukket fra trafik ud til grønne omgivelser

Området: 

Amager Strand er området, hvor det sker og hvor flere vælger at flytte til. Det er heller ikke svært at forestille sig hvorfor folk vælger netop dette område, frem for andre centrale boligområder. Amager Strandpark kan nydes året rundt og det bliver det også. Her er anlagt en skøn promenadestrækning og kilometervis af strand ud til Øresund og ind mod lagunen. Om sommeren bliver området besøgt af folk fra nær og fjern og man kan let forestille sig, at man er på ferie sydpå. Restauranterne i området har udendørsservering og om aftenen benytter indbyggere området til en hyggelig aftengåtur eller en middag på en af de velbesøgte restauranter. Amager Strand har det meste, Stick n sushi, Lagkagehuset og et væld af caféer og restauranter i området. Øresund Metro bringer dig hurtigt til City eller lufthavnen mens den nærliggende Sundby Sejl byder på en hyggelig frokost i restauranten, hvis man ønsker en oplevelse ud over det daglige. Den blå planet er i gåafstand og det samme er Amagerbrogades pulserende liv.    
 
Ejendommen: 

Skøn gulstensejendom opført i 2006 og tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommen er opført i gule, blødstrøgne mursten. Vinduer og terrassedøre er udført i mahognitræ, der sammen med zinkinddækninger giver et varmt og tidsløst udseende. Stilfulde og præsentable opgange med granitgulve samt stål-elevator. Her er gode private og gratis parkeringsmuligheder lige foran bygningen, aflåste opgange med dørtelefon, rummeligt depotrum i kælder, grønne områder med borde og bænke, samt legeplads til børnene.   
 
Boligen: 

Ankomst i entré, med god plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen ledes du direkte ind i boligens hjerte, den store åbne og lyse stue med smukt egetræsparketgulv. Stuens rummelighed gør, at her er rigtig god plads til at indrette sig med separat spiseafdeling og sofaområde. Da boligen er beliggende på 1. sal, orienteret mod syd og har god afstand til omkringliggende ejendomme, får du et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, hvor en uforstyrret udsigt til et smukt grønt område (den grønne kile) kan nydes i fulde drag. Fra stuen er der ydermere udgang til boligens sydvendte altan, hvor man forkæles med masser af soltimer og udsigt til Øresund og den grønne kile. I vinkel af stuen er der åben forbindelse til det rummelige og smagfulde køkken fra HTH, holdt i lyse elementer og mahognibordplade. Her er god opbevaringsplads og med alle nødvendige hårde hvidevarer – alle i rustfrit stål. Fra køkkenet kan den skønne udsigt til Øresund og den grønne kile ligeledes nydes. Lejligheden byder på et rummeligt soveværelse med god opbevaringsplads og mulighed for at etablere kontorplads. Her har man udgang til altan, med kig til Øresund og Sundby Havn, og hvor aftensolen kan nydes til fulde. Badeværelset er af fornuftig størrelse holdt i praktiske og stilrene materialer, med gulvklinker og bordplade i lys granit. Ydermere får du gulvvarme, spots, udsug, væghængt toilet, rummelig bruseniche med unidrain, god opbevaringsplads og vaskesøjle.    
 
Til lejligheden medfølger licens til privat parkering foran ejendommen, samt 2 gæsteparkering licenser. Ydermere er der et rummeligt depotrum i kælderen, som man tilgår direkte fra opgangen, modsat mange af de andre opgange i de omkringliggende ejendomme.    En virkelig eftertragtet, pæn og velholdt lejlighed med udsigt til Øresund, 2 altaner og beliggende tilbagetrukket fra både Øresundsvej og Amager Strandvej, ud til den grønne kile, som giver mere lys, flere solskinstimer og mere privatliv.

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk