Øresund Parkvej 15, st. th., 2300 København S

Sjældent udbudt 3 værelses gavllejlighed i Øresund Strandpark, beliggende ud til den grønne kile, med 2 solrige terrasser

Området:

Beliggenhed i topklasse, i et af Amager Strands mest eftertragtede boligbyggerier. Herfra er der kort til alt hvad hjertet begærer, samt hvad der behøves i den moderne og bekvemmelige hverdag. I 1. række til Øresund og Amager strandpark med alle dens faciliteter, bl.a. Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Du har ligeledes metrostationen tæt på, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på under 10 min. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, Caféer, restauranter herunder SticksnSushi, Lagkagehuset, butikker, flere indkøbsmuligheder, skoler/daginstitutioner, fitnesscentre og den hyggelige Sundby havn. Disse kvaliteter sammensat med de mange besøgende, er med til at skabe den unikke stemning, som i sommerhalvåret leder tankerne hen på de sydlandske promenader. Beliggenheden giver mulighed for at bo i et moderne kvarter, omkranset af den skønneste natur og samtidigt blot være få minutter fra City.  
 

Ejendommen:

Luksuriøs ejendom opført i 2006 og tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter - en af de bedste repræsentanter for den skandinaviske modernisme. Vilhelm Lauritzen Arkitekter har med ejendommen opnået arkitektur, der skaber identitet og mening. Ejendommen er opført i gule, blødstrøgne mursten. Vinduer og terrassedøre er udført i mahognitræ, der sammen med zinkinddækningerne sender et varmt og maritimt signal. Stilfulde, gennemlyste og præsentable opgange med granitgulve samt stål-elevator. Der er gode private og gratis parkeringsmuligheder lige foran bygningen, aflåste opgange med dørtelefon, rummeligt depotrum medfølger lejligheden, grønne områder med borde og bænke, samt legeplads til børnene.  
 
Boligen:

Ankomst i entré med indbygningsskab, med god plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen ledes du direkte ind i boligens hjerte, den store åbne og lyse stue. Stuens rummelighed gør at her er rigtig god plads til at indrette sig, med stor separat spiseafdeling, sofaområde, hyggekroge m.m. I stue/alrummet er der et skønt lysindfald via. de store vinduespartier samt gavlvinduerne, orienteringen mod syd og vest, med den gode afstand til de omkringliggende ejendomme. Fra stue/alrummet er der en skøn udsigt til privat terrasse og masser af blå himmel. Fra stuen er der ydermere udgang til boligens sydvendte terrassen, her kan haven og solen nydes i fulde drag og fantasien skal ikke være stor for at forestille sig hvilke fantastiske stunder man kan have her.  
 
I vinkel af stuen er der åben forbindelse, til det rummelige og smagfulde køkken holdt i lyse elementer med en massiv træbordplade. Her er god opbevarings og arbejdsplads. I køkkenet forefindes alle nødvendige hårde hvidevarer. Lejligheden byder på 2 rummelige værelser. Det ene værelse har udgang til lejlighedens anden terrasse, hvor tidlig morgen samt aftensolen kan nydes. Badeværelset er af fornuftig størrelse, holdt i praktiske og stilrene materialer. Ydermere får du gulvvarme, spots, udsug, væghængt toilet, rummelig bruseniche med unidrain, god opbevaringsplads og vaskesøjle.  
 
Til lejligheden medfølger licens, til brug for privatparkering foran ejendommen samt gæstelicenser. Ydermere rummeligt depotrum under lejligheden.   En virkelig lækker lejlighed, med 2 skønne terrasser, på en af bebyggelsens mest attraktive beliggenheder.

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk