Amager Strandvej 114C, 12. mf., 2300 København S

Liebhaverbolig med udsigt direkte til Øresund, villakvarteret og med et fantastisk lysindfald. Skøn glaskarnap, med udgang til altan, hvor solopgangen over Øresund kan nydes fuldt ud

Området: 
Skøn beliggenhed ved Øresund og Amager strandpark samt Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Du har ligeledes metrostationen tæt på, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på under 10 min. Områdets kvaliteter er mange, herunder natur, Caféer og restauranter, flere indkøbsmuligheder, skoler/daginstitutioner, fitnesscentre og den hyggelige Sundby havn hvor man kan have båden liggende, eller nyde et måltid mad i restauranten. Det er ikke svært at lede tankerne hen på de sydlandske promenader rundt omkring i Europa.   
 
Ejendommen:
Nordtårnet, en af Amager strands mest gennemførte og tidløst designet ejendomme. Placeringen for byggeriet er godt placeret i Amager strandområdet og omkredset af andre flotte bygninger, blandet med renoverede gamle ejendomme, som b.la. krudthuset, hvor Sticks n' Sushi holder til.  Ejendommens design underbygger områdets industrielle historie, ligesom materialevalget gør bygningen modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Indvendigt er der ligeledes kræset for kvaliteten, og du får bl.a. gulvvarme i hele lejligheden, tidløst design, dørtelefon, kælderrum og ikke mindst din egen private plads i parkeringskælder, hvortil du selvfølgelig tager elevatoren direkte til lejligheden, når bilen er parkeret.  
 
Boligen:
Ankomsten sker i lys entré, hvorfra man bliver draget mod stuen og glaskarnappen, som først og fremmest giver et fantastisk lysindfald, men også en uovertruffen udsigt til Øresund med en pragtfuld solopgang. Hele boligen er blevet opgraderet med køkken, bad og gulve i 2017   Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse, god størrelse, holdt i marmor med snedkerelementer fra Kustomhouse i sort egetræ, med sort betonbordplade og armaturer fra Vola. Entréen leder dig direkte ind i boligens køkken alrum/stue. Her er det uundgåeligt ikke at blive overvældet af både udsigten og lysindfaldet, samt store gulv til loft vinduespartier sikrer fuldt ud. Hvad end at du vil nyde udsigten over Øresund, Amager Strandpark, Øresundsbroen, området eller villakvartererne, så har du muligheden her.  Snedkerkøkken fra Kustomhouse i sort egetræ med en bordplade lavet i spansk marmor. I køkkenet forefindes alle nødvendige kvalitets hårde hvidevarer, af mærket Siemens, herunder køle/fryseskab, vinkøleskab, indbygget espressomaskine og ovn med både mikro- og dampfunktion, som er gemt væk i højskab med en smart funktion, hvor to af dørene skydes til side. Stuen er i en god størrelse. Her er indrettet med indbygningsskabe og en mindre kontorplads, som medfølger til lejligheden. Ydermere har lejligheden et stort soveværelse, orienteret mod øst og med betagende udsigt og solopgang over Øresund. I soveværelset er der ligeledes indrettet med walkin -klædeskab.  Lejligheden har trægulve fra Kährs med gulvvarme og IHC system. Til lejligheden medfølger kælderrum og ikke mindst din egen private plads i parkeringskælderen.  
 
En helt igennem fantastisk bolig for den kræsne køber, der ønsker en indflytningsklar Liebhaverbolig med en af områdets bedste udsigter og beliggenheder samt i en af de absolut mest eftertragtede byggerier.

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk