Strandlodsvej 13A, 1. tv., 2300 København S

Velindrettet 3V lejlighed, med stor vestvendt altan

Ejendommen:

Trinhuset er opført i 2015 med flotte matsorte sten på facaden, som står i kontrast til de store hvide altaner, der giver mulighed for at nyde solen, udsigten og udelivet optimalt.  Ejendommen har udover elevator, depot og cykelrum i kælderen, også et ventilationsanlæg, som sikrer frisk luft og godt indeklima. Derudover er der et lækkert gårdmiljø med legeplads, højbede og fælles spisearealer. Ejerforeningen er velfungerende og økonomisk sund.   
 
Området: 

Strandlodsvej er blevet et af de mest eftertragtede kvarterer i København. Med nye restauranter, caféer, butikker og masser af nærmiljø, har området været med til at skabe et pulserende område tæt på Amager Strandpark, der en af landets bedste badesteder med kilometervis af lækker, hvid sandstrand og med mulighed for vandsport, vinterbadning og gåture på strandpromenaden. Strandlodsvej er tæt på både metro og bus, som fører dig til KBH centrum eller lufthavnen på få minutter. Den nye grønne natursti ved Amagerbanen kører fra Strandlodsvej, gennem Christiania og over inderhavnsbroen, så en cykeltur til Nyhavn og Kongens Nytorv kan klares på kort tid. Området byder på gode indkøbsmuligheder med kort afstand til supermarkeder, bagerier og butikker.  

Lejligheden: 
Du ankommer i entréen med adgang til to veldisponerede soveværelser, med god plads til klædeskab. På modsatte side af entréen er der et dejligt badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche.
Det store køkken har åben forbindelse til stuen, hvor der er et super lysindfald fra de store vestvendte gulv til loft vinduer. Stuen byder på god plads til både spisebord og sofaarrangement.
Fra stuen er der udgang til stor vestvendt altan med plads til grill, udendørssofaarrangement eller stort spisebord.

I hele lejligheden er der gulvvarme og store gulv til loft vinduer, som giver et skønt lysindfald. De åbne rum har flotte trægulve og en loftshøjde på 2,7 m.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk