Amsterdamvej 1, 1. tv., 2300 København S

Indflytningsklar lejlighed med muligheder for at etablere et ekstra værelse   

Området:
Skøn beliggenhed lige i hjertet af Amager, hvor man oplever alle de goder sider ved at bo på Amager. Her er ikke langt til natur og Amager Strandpark og samtidig lige uden for døren har du det pulserende liv på Amagerbrogade med et væld af butikker, caféer, restauranter mm. Området er karakteriseret ved blandingen af villakvarter og lejligheden, hvilket giver et rigtig godt samspil og en fornemmelse af man bor midt i et villaområde med fuglekvidder, legende børn og ro. Skal man til byen, stranden, eller lufthavnen er der ikke lagt og alle områderne kan man nå på cykel, eller offentligt transport lige udenfor døren. Der er fri parkering og det er ikke svært at finde en p-plads, når man kommer hjem fra arbejde.  
 
Ejendommen:
Hyggelig rødstensejendom med tegltag fra 1929 med sprossede termovinduer og pulterrum og gårdmøljø. Opgangene er indbydende og  ved et nærmere øjekast kan man hurtigt se at ejendommen er godt vedligeholdt gennem tiden.  
 
Boligen:
Adgang til lejligheder fra rummelig fordelingsentré med adgang alle lejlighedens rum. Hyggeligt flisebadeværelset med separat bruseplads og god plads. Stor stue med spisestue og mulighed for at etablere et ekstra værelse. Mindre kontor mod gården og for enden et rummeligt soveværelse med skabsplads beliggende roligt ind til gården og væk fra byens pulserende liv. Køkken et praktisk placeret og har god skabsplads og adgang til bagtrappen. Lejligheden er særdeles flot velholdt stand med flotte parketgulve, oprindeligt stuk og rosetter i flere af værelserne, hyggelige vinduer med godt lysindfald og god loftshøjde.  
 
Kort sagt, indflytningsklar

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk