Øresundsvej 144G, st. tv., 2300 København S

Super flot 3 værelses med stor solrig have, på attraktiv beliggenhed

Området
Ideel og meget eftertragtet beliggenhed, i Amager Strands "baghave". Her er du roligt tilbagetrukket fra livet ved Stranden, trafik/veje, men samtidigt kun få hundrede meter fra Amager Strandpark, med alle dens faciliteter. Bl.a. Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Du er kun 50 meter fra Metroen, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på under 10 min. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, Caféer & restauranter, flere indkøbsmuligheder, skoler/daginstitutioner, fitnesscenter og den hyggelige Sundby havn hvor man kan have båden liggende, eller nyde et måltid mad i restauranten.
 
Ejendommen
Helgoland Strandpark ll, Her får du en ideel beliggenhed, i "baghaven" til Amager Strand og Øresund. Her er du rolig tilbagetrukket fra livet ved stranden, uden gene fra trafik og støj. Bebyggelsen er fra år 2005, er opført i tidløse materialer og af høj kvalitet. Ejendommen byder på alle moderne bekvemmeligheder, herunder aflåste opgange med dørtelefon, elevator, store altaner, gulvvarme i alle boliger, affaldsskakt, cykelparkering, kælderrum og ikke mindst privat (gratis) parkering. Ydermere er her flot anlagte fællesarealer, med borde/bænke, legeplads etc. I ejerforeningen er der et godt sammenhold og socialt fællesskab, som man kan deltage i efter ønske, bl.a. afholdes der sommerfest, fastelavn, juletræsfest etc. En virkelig skøn bebyggelse, hvor at den enlige, såvel som den ældre, parret eller familien, med sikkerhed kan finde ro og tryghed i de perfekte rammer.
 
Boligen
Ankomst i god og rummelig entré, med mindre indbygningsskab og plads til overtøjet. Fra entréen ledes du direkte ind i lejlighedens hjerte, den gennemgående og store stue/alrum, de store gulv- til lofts vinduespartier giver et skønt lysindfald. Fra stuen er der via. dobbeltdør udgang til den store sydvestvendte have, her er god plads til at nyde sommeraftenerne på den store flisebelagte terrasse eller græsplænen, haven er via. hæk lukket og ugeneret. I åben forbindelse med alrummet, finder du det stilrene og klassiske køkken. Her er god opbevarings- og arbejdsplads, samt alle nødvendige hårde hvidevarer. Her er etableret praktisk køkken-ø, som giver ekstra arbejds- og opbevaringsplads. Køkkenet er beliggende mod øst, hvorfor at her er morgensol. Alrummets størrelse gør at der er mange indretningsmuligheder, hvorfor at her er god mulighed for at indrette sig med stor separat spiseafdeling, samt god stue/sofaområde. Fra alrummet er der ydermere adgang til lejlighedens 2 rummelige værelser, det største af værelserne er beliggende mod øst og med morgensol. Det andet værelse af en god størrelse og beliggende mod haven. Lejlighedens badeværelse tilgås fra entréen, her er en fantastisk rummelighed, megen opbevaringsplads, rummelig bruseniche, vaskemaskine, udsugning, spots, vindue og væghængt toilet. På badeværelset er der tilsvarende resten af lejligheden, gulvvarme. Til lejligheden medfølger rummeligt depotrum, samt licens (gratis) til parkering foran ejendommen. En super lækker lejlighed, på en meget eftertragtet beliggenhed. Ideel til parret med eller uden børn, eller den enlig som blot ønsker god plads.

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk