Øresund Parkvej 6, 2. th., 2300 København S

2 V'er med mulighed for at etablere et ekstra værelse, 2 altaner og skøn udsigt til Øresund

Lejligheden:

Fantastisk 2V lejlighed, med mulighed for nemt at etablere ekstra værelse.
Lejligheden er måske en af de mest velholdte lejligheder Strandparken, trods den er en af de først opførte.  
 
Du ankommer i lejlighedens entré, hvor overtøjet hænges i det indbyggede klædeskab. Fra entréen er der adgang til badeværelset, som er i et super moderne og stilrent look, med mørkegrå fliser på gulvet og lysegrå fliser på væggen – et tilvalg sælger gjorde ved køb, og skiller sig ud fra andre boliger i strandparken – toilettet er væghængt, brusenichen er rummelig og gulvvarmen forkæler dine fødder i de kolde måneder. Her er selvfølgelig vaskesøjle og god skabsplads.

Videre fra entréen åbner du døren ind til den lyse stue, med lyse gulve, gulv til loft vinduer og en god rummelighed. Her er plads til den store sofa og spisebord.
I åben forbindelse, men stadig gemt lidt væk, er det flotte HTH køkken, med masser af opbevaring, gemt bag de lysegrå skabslåger og med en massiv stenbordplade. Fra stuen er der udgang til den sydvendte altan, hvor du ugeneret kan nyde solen og ikke mindst udsigten til Øresund og Sundby sejl.
 
Fra stuen er også adgang til det store soveværelse, der med dets størrelse, ville være muligt at dele op i 2 værelser. Men ellers giver god plads til at have soveafdeling og påklædningsafdeling eller evt. en kontorplads. Fra soveværelset er der udgang til den nordvendte altan, hvor aftensolen fra vest kan nydes og ligeledes med udsigt.
 
Som noget helt unikt ligger der ingen høje nabobygninger mod nord, og dermed ikke indkig i soveværelset eller på altanen.  
 
Til lejligheden er tilhørende kælderrum og 3 parkeringslicenser til brug for dig eller dine gæster, til parkering foran ejendommen.
 
Som noget helt specielt har ejendommen også blødgørringsanlæg, som fjerner kalken i vandet. Herudover får du en veldrevet ejerforening, et fantastisk naboskab, elevator, et stort kælderrum og 3 medølgende parkeringslicenser, samt gæsteparkering.

Området:

Amager Strand er området hvor det sker og hvor flere vælger at flytte til. Det er heller ikke svært at forestille sig hvorfor folk vælger netop dette område, frem andre centrale boligområder. Amager Strandpark området kan nydes året rundt og det bliver det også. Her er anlagt en skøn promenadestrækning og kilometervis af strand ud til Øresund og ind mod lagunen. Om sommeren bliver området besøgt af folk fra nær og fjernt og man kan let forestille sig, at man er på ferie sydpå. Restauranterne i området har udendørsservering og om aftenen benytter indbyggere området til en hyggelig aftengåtur eller en middag på en af de velbesøgte restauranter. Amager Strand har det meste, Sticknsushi, Lagkagehuset og et væld af caféer og restauranter i området, samt indkøbsmuligheder.
Øresund Metro bringer dig hurtigt til City eller lufthavnen og Sundby Sejl byder på en hyggelig frokost i restauranten, hvis man ønsker en oplevelse ud over det daglige. Den blå planet er i gåafstand og det samme er Amagerbrogades pulserende liv.

Kontakt os

  • Mikael Stagegaard Grenés

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk