C.F. Møllers Allé 18, 7. th., 2300 København S

Fantastisk udsigts lejlighed, klar til indflytning

Lejligheden:
Her fås en yderst velholdt lejlighed, med en helt fantastisk udsigt over Amager Fælled og golfbanerne hos Royal Golf. Udsigten kan både nydes inde fra lejlighedens stue og køkken eller fra den store vestvendte altan, hvor solens første stråler rammer tidligt på eftermiddagen og forsvinder når solen går ned. Ydermere kan du nyde de første morgensolstråler fra lejlighedens Østvendte altan, som tilgås fra soveværelset.

Allerede ved ankomst til lejligheden, mærkes hvor veldisponeret lejlighedens planløsning er. Her træder du ind i den store entré med indbygningsskab og plads til bade skohylder og knagerækker. For enden ad gangen ligger lejlighedens badeværelse, hvor der vaskesøjle og gulvvarme. Men inden du når så langt, kan du først nå at udforske de 2 værelser, som begge har en perfekt størrelse til hhv. Børneværelse/kontor og soveværelse.
 
Når du træder ud ad døren fra værelser, åbner lejligheden sig op ind til den rummelige stue. Hvor du hurtigt bliver betaget af den fantastiske udsigt og lysindfaldet i lejligheden. Stuen liger i åben forbindelse til køkkenet, hvor du får masser af bordplads og opbevaringsplads i skuffer og skabe. Her er både overskabe, underskabe og sokkelskuffer, så der burde være mulighed for at opbevare alt køkkenudstyr.
 
Til lejligheden er opbevaringsrum i kælderen 

Lejligheden fremstår nærmest som ny og klar til indflytning.  

Byggeriet:

Bygningen er opført i 2007 i moderne materialer, ejendommen byder på elevator, dørtelefon, kælderrum, hyggeligt og meget børnevenligt gårdmiljø med boldbane samt legeplads og sidst men ikke mindst har ejendom en kæmpe tagterrasse som kan benyttes frit af ejendommens beboere.   
 
Området:

Placeringen centralt i Ørestad gør, at du har tæt til indkøb, området byder på både Netto, Irma og Fields, du finder yderligere biograf, bibliotek, gode daginstitutioner, folkeskole og gymnasium. Til trods for placeringen hvor du har masser af grønne områder og natur omkring dig, er du aldrig længere væk end, at den nærliggende metro kan bringe dig til Københavns centrum på ca. 10 min.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk