Strandlodsvej 23b, st. tv., 2300 København

4 værelses lejlighed med stor sydvendt terrasse, samt terrasse mod gårdmiljøet med aftensol

Boligen:

Du ankommer i entréen, med plads til både fod- og overtøj. Fra entréen har du adgang til lejlighedens flotte badeværelse i lyse møbler, som står i en god kontrast til de grå fliser. Badeværelset er med separat bruseniche, væghængt toilet, vaskesøjle og plads til puslebord.
 
Videre fra entréen ledes du ind i lejlighedens hjerte, det lyse og åbne køkken/alrum. Køkkenet fra Unoform er holdt i lyse og stilrene materialer og du finder alle nødvendige hårde hvidevarer.  

I en åben forbindelse med køkkenet har du den rummelige stue, med et skønt lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier. Stuen er med gode indretningsmuligheder og plads til både sofa- og spiseafdeling. Fra stuen har du udgang til den private sydvendte terrasse med plads til grill, udendørssofaarrangement eller stort spisebord. Her kan børnene frit komme til og fra områdets mange fælles legearealer.  
 
Lejlighedens første værelse finder du ved entreen. Værelset er af god størrelse og med udgang til lejlighedens nordvendte terrasse.
Lejlighedens andet værelset har du ved køkkenet og tredje værelse med indgang fra stuen.
Disse værelser er med fine indretningsmuligheder og ideelle som børneværelser eller kontor. 
 
Lejligheden er med gulvvarme i alle rum, gulv-til-loft vinduer og fremstår i utrolig flot stand.
 
Der medfølger depotrum i kælderen 
 
Mulighed for tilkøb af privat parkering i kælder. 
 
Ejendommen

Den moderne bygning Klyden er opført i 2018 og er bestående af flere sammensatte bygninger, som forskydes i forskellige plan og højder. Klyden fremstår i sorte mursten med brune nuancer og en passende grå fuge, hvilket giver et industrielt udtryk og skaber et fantastisk sammenhæng mellem bygningen og landskabet. Da ejendommen er opført i forskudte plan og højder, har det været muligt at etablere private terrasser til stuelejlighederne. Klyden rummer i alt 61 boliger, opført i kvalitetsmaterialer og alle med en loftshøjde på 2,70 m.
 
Området

Strandlodsvej er blevet et af de mest eftertragtede kvarterer i København. Med nye restauranter, caféer, butikker og masser af nærmiljø, har området været med til at skabe et pulserende område tæt på Amager Strandpark, der en af landets bedste bade steder med kilometervis af lækker hvid sandstrand og med mulighed for vandsport, vinterbadning og gåture på strandpromenaden. Strandlodsvej er tæt på både metro og bus, som fører dig til København centrum eller lufthavnen på få minutter. Den nye grønne natursti ved Amagerbanen kører fra Strandlodsvej, gennem Christianshavn og over inderhavnsbroen, så en cykeltur til Nyhavn og Kongens Nytorv kan klares på kort tid. Området byder på gode indkøbsmuligheder med kort afstand til supermarkeder, bagerier og butikker.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk