C.F. Møllers Allé 60, 8. th., 2300 København S

Yderst velholdt 3V’er udsigts- lejlighed med syd og vestvendt altan  

Området:

Velkommen til Ørestad - Københavns nye, innovative og grønne bydel. Ørestads popularitet er ikke ubegrundet, her får du bl.a. den fantastiske natur på Fælleden, Byparken, golfklub, Irma, Netto og Rema 1000, caféer & restauranter, shopping-centeret Fields, Royal Arena, daginstitutioner/skoler/gymnasium, samt metroen som på få minutter bringer dig til havnebadet på Islands Brygge, eller Kgs. Nytorv og alle attraktionerne i City. Ydermere gode infrastrukturelle forbindelser til lufthavnen, Sverige samt til det øvrige København.  
 
Ejendommen:

Ørestadshuset er en af Ørestads mest markante og smukke ejendomme. De forskudte altaner og skifferfacaden, skaber i sammenhørighed en arkitektonisk perle. Beliggenheden direkte til Byparken fås ikke bedre, her er sol fra formiddag til aften, privatliv og billedskøn udsigt. Ejendommen byder på alle moderne faciliteter, herunder fibernet, cykelparkering, flot gård, aflåste opgange, dørtelefon, elevator, affaldsskakt og kælderrum. Der er mulighed for leje af licens, til brug på privat parkeringsareal.  
 
Boligen:

Vi starter i lejlighedens fordelingsentré med god plads til at komme af med overtøjet. På entréens venstre side er der adgang til badeværelset med gulvvarme, væghængt toilet, rummelig bruseniche og vaskesøjle. På højre side har du det ene soveværelse, hvorfra du kan nyde den ugenerede udsigt til København og solnedgangen. Videre fra entréen kommer du ind i stuen, som er med god plads til både sofa - og spiseafdeling. Herfra er der adgang til lejlighedens andet værelse, med praktisk skydedør som giver mere lys og luft mellem rummene. Herfra samme udsigt og solnedgang som kan nydes. Begge værelser har en god størrelse, med plads til skabe og senge. Fra stuen er der åben adgang til klassisk og tidløst HTH køkken, med sorte elementer og praktisk stenbordplade(blandingssten), samt alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til 2 altaner, beliggende syd og vest – begge altaner med skøn udsigt til både byparken, fælleden, Københavns spir og uspoleret solnedgang.  
 
Med en placering på 8. sal vil man alle dage opleve lys, ugenerede altaner, væk fra støj og flere solskinstimer.

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk