Schoutgården 62, 2791 Dragør

Lækkert rækkehus i det attraktive Schoutgården

Den måske bedste beliggenhed i Schoutgården
 
Nu udbydes et af de mest eftertragtede rækkehuse i Schoutgården centralt beliggende i Dragør. Rækkehuset ligger ideelt på kanten til det bagved liggende villakvarter. Indenfor ca. 1 km. afstand har du adgang til alt, hvad du skal bruge i din dagligdag. Gode indkøbsmuligheder et stenkast fra ejendommen, skole, daginstitutioner, fritids og sportsaktiviteter, svømmehal, rådhus, apotek, tandlæge, læge, kirke stort set alt hvad hjertet kan begære indenfor kort afstand. 2-3 minutter på cykel ind til Dragørs gamle bydel og havnen, stranden er 5 min. væk på cykel og masser af grønne områder i nærheden.  
 
Du bydes velkommen til ejendommen i den lille flisebelagte østvendte gårdhave, hvor morgen og formiddagssolen kan nydes. Der er et lille skur til opbevaring af cykler og haveredskaber.  
 
Indvendigt har det meste af ejendommen fået den store tur for 4-5 år siden. Nye italienske klinker og gulvarme i entré, bryggers, badeværelse og køkken. KVIK køkken i hvide elementer og hvide stilrene Korian bordplader. Det gamle stuegulv er bevaret i sin oprindelige form, men slebet og behandlet for at bevare den oprindelige stil. Fra den store rummelige entre, med rigeligt plads til sko og overtøj, er der adgang til bryggers med vaskesøjle, flot badeværelse og det store køkken/alrum/stue, hvor der er rigeligt plads til spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til halvt overdækket vestvendt terrasse og superhyggelig lille privat have.   
 
På første salen har du stort forældresoveværelse, med Walk-in closet, stort flot og rummeligt badeværelse, samt 2 gode børneværelser, hvorfra der er adgang til en stor vestvendt altan. På førstesalen er der parketgulv i alle værelser. Fra førstesalen har du i øvrigt en flot udsigt over det bagvedliggende villakvarter.
 
Ejerforeningen er yderst veldrevet og med mange traditioner.
 
Sælger søger hus på Amager så eventuel byttehandel kan også være en mulighed.
 
En ejendom der helt klart er et besøg værd.

Kontakt os

  • Jan Stagegaard Grenes

  • Indehaver, ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk