Schoutgården 12, 2791 Dragør

Lækkert enderækkehus i Schoutgården

Nu udbydes et af de eftertragtede enderækkehuse i Schoutgården centralt beliggende i Dragør. Indenfor ca. 1 km. afstand har du adgang til alt, hvad du skal bruge i din dagligdag. Gode indkøbsmuligheder et stenkast fra ejendommen, skole, daginstitutioner, fritids og sportsaktiviteter, svømmehal, rådhus, apotek, tandlæge, læge, kirke stort set alt hvad hjertet kan begære indenfor kort afstand. 2-3 minutter på cykel ind til Dragørs gamle bydel og havnen, stranden er 5 min. væk på cykel og masser af grønne områder i nærheden.
 
Du bydes velkommen til ejendommen i den lille flisebelagte østvendte gårdhave, hvor morgen og formiddagssolen kan nydes. Der er et lille skur til opbevaring af cykler og haveredskaber.
 
Fra den store rummelige entre, med rigeligt plads til sko og overtøj, er der adgang til bryggers med vaskesøjle, flot badeværelse med nye klinker og det store køkken/alrum/stue, hvor der er rigeligt plads til spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til halvt overdækket vestvendt terrasse og lille have samt udgang til store grønne fællesarealer.
 
Overalt i stueetagen er der ny gulvbelægning, 60*60 Villeroy & Boch fliser i entre, bryggers, køkken og pergogulv i stue afdelingen. Køkkenet er holdt i hvidt med nye bordplader, vask og hårde hvidevarer. Ydermere er der anlagt nye vand- og varmerør i hele stueetagen.
 
På første salen har du stort forældresoveværelse, hvor der eventuelt kan etableres et ekstra værelse, hvis der skulle være behov for det, stort flot og rummeligt badeværelse, samt 2 gode børneværelser, hvorfra der er adgang til en stor vestvendt altan med nyetableret kompositgulv. Endvidere er der et stort loftrum med god plads til opbevaring.
 
Ejerforeningen er yderst veldrevet og med mange traditioner.
 
Alt i alt en bolig der emmer af lys og rummelighed.

Kontakt os

  • Jan Stagegaard Grenes

  • Indehaver, ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk