Ørestads Boulevard 61B, 7. tv., 2300 København S

Lækker udsigtslejlighed i Porthuset

En af de absolut bedst beliggende 2 værelses lejligheder i det attraktive Porthuset.
 
Super attraktiv og veldisponeret 2 værelses lejlighed med en fænomenal udsigt der ikke fås meget bedre i Ørestad. Lejligheden har en god planløsning, du bydes velkommen i lejlighedens fordelingsentre herfra kommer du videre til lejlighedens køkken, som er af en meget høj kvalitet fra producenten Bulthaup, her er der er god spiseplads, fra køkkenet kan du samtidig nyde den mest fantastiske udsigt over Byparken samt Fælleden, udsigten til solnedgangen er et kapitel for sig og kan ikke beskrives men SKAL opleves.
 
Den rummelige altan som ligger i forlængelse af køkkenet ligger direkte mod vest og herfra kan du nyde solen fra tidlig eftermiddag til sen aften.
 
Fra den rummelige stue har du udsigt mod øst og herfra kan udsigten over det nærliggende villakvarter, Øresundsbroen samt Sverige skimtes, det er overvældende med de mange indtryk man får i denne lejlighed. Soveværelset har ligeledes en god størrelse og fin garderobeplads. Badeværelset er holdt i lyse elementer med bruseniche, gulvvarme, væghængt toilet samt vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der gulvvarme hvilket adskiller lejligheden fra mange af de øvrige byggerier i Ørestad hvor man ikke har gulvvarme, lejligheden fremstår i en utrolig flot stand og klar til indflytning.
 
I ejendommen findes, elevator, dørtelefon samt brugsret til eget kælderrum. Veldrevet forening fra 2007, nær ejendommen finder du indkøbsmuligheder, biograf, tæt ved skole, Golfparken, institutioner samt Metrostationen, hvor Centrum kan nås på ganske få minutter. Derudover et stenkast fra det naturskønne Kalvebod Fælled, hvor naturen og roen kan nydes til fulde.
 
En lejlighed der absolut SKAL opleves, kontakt os i dag for en fremvisning.

Kontakt os

  • Jan Stagegaard Grenes

  • Indehaver, ejendomsmægler MDE
  • T: 82 30 73 00

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Ejendomme der ligner denne

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk