MM Living

Referencer

MyEtate statements list

 • Husumgade 31, 3. 10. - 2200, København N

  Husumgade 31, 3. 10. - 2200, København N

  Vi udvalgte MM Living til fordel for 3 andre større ejendomsmæglerkæder, da MM Living tilbød os stort set det samme produkt, men til en langt billigere pris og i den forbindelse var det oplagt at få en gratis og uforpligtende vurdering hos dem. Konkurrencedygtig på pris og faglig kompetence.

  Der var en meget god dialog om prisfastsættelse af lejligheden med Mikael Grenés og mine ønsker blev hørt og opfyldt til fulde. Da jeg ikke selv boede i lejligheden, stod MMLiving for at finde en lejer til den mellemliggende periode hvor den stod stil salg, hvilket betød at jeg ikke måtte sætte penge til i salgsperioden.

  MMliving præsenterede lejligheden fint med billeder og beskrivelse på hjemmesiden, det betød fremvisninger med det samme og lejligheden blev solgt med et mindre afslag.

  Jeg vil anbefale andre at benytte MMLiving, du får god rådgivning, lavt salær, realistisk prisfastsættelse og kommunikationen er i top i hele forløbet.

 • Augustagade 13, st. tv. - 2300, København S

  Augustagade 13, st. tv. - 2300, København S

  Konkurrencedygtig på pris og faglig kompetence - lejlighed solgt på 3 uger

  Efter kontakt til flere ejendomsmæglere valgte jeg at lave en aftale med MMLiving. Allerede fra første møde med Jan, følte jeg en god kommunikation, forståelse og god forventningsafstemning af hvad MMliving kunne tilbyde og jeg kunne forvente i et så presset boligmarked.
  Der var en meget god dialog om prisfastsættelse af lejligheden og mine ønsker blev hørt og opfyldt til fulde.

  MMliving præsenterede lejligheden fint med billeder og beskrivelse på hjemmesiden og de valgte ret hurtigt et åbent hus arrangement, hvor de fik solgt lejligheden. Jeg vil anbefale andre at benytte MMLiving, du får god rådgivning, realistisk prisfastsættelse og kommunikationen er i top i hele forløbet. Troværdig mægler som du trygt kan skrive aftale med, kompetent salgsarbejde og stor tilfredshed med hele forløbet.

  Julie Simone

 • Cedergangen 37 - 2300, København S

  Cedergangen 37 - 2300, København S

  MMLiving stod flot på mål i svær sag

  Ofte skriver vi kun, når vi er utilfredse, men dette hører bestemt til i den anden ende af skalaen:
  Jeg valgte MMliving, da jeg her mødte den entusiasme for salget af mit hus, som jeg ledte efter. Og som de andre mæglere, jeg havde ude, slet ikke udviste. Derudover blev prisen sat 300.000 højere!

  Fra huset kom på nettet tog det kun 14 dage, før det var solgt til prisen. Og da der efterfølgende opstod en del vanskeligheder, som ingen kunne have forudset, gik Michael fra MMLiving hele tiden den ekstra meter for at få tingene på plads.

  Virkelig god service fra en lokal ejendomsmægler, der klart kan anbefales

 • C. F. Møllers Allé 32, 6. tv. - 2300, København S

  C. F. Møllers Allé 32, 6. tv. - 2300, København S

  God dialog og handlekraftig

  Vi har været overordnetligt tilfredse med MMliving. Først stod vi overfor udfordringen at skulle leje vores lejlighed ud på kortsigt, det gik over al forventningen.

  Efterfølgende ønskede vi at sælge lejligheden, her sørger MMliving for at få en god aftale med lejer og gennemførte et hurtigt salg.
  Alt i alt har vi oplevet fin personlig dialog, en god service og en pragmatisk tilgang som vi værdsatte.

  Allan

 • C.F. Møllers Allé 62, 7. - 2300, København S

  C.F. Møllers Allé 62, 7. - 2300, København S

  Hvorfor vælge en anden ejendomsmægler i Ørestad / Amager?

  Efter en grundig sammenligning af flere lokale ejendomsmæglere valgte vi MM Living.
  MM Living har et lokal kendskab til Ørestad som ikke overgås af andre mæglere. Desuden forlangte de en pris som lå væsentligt lavere end de andre.

  Jeg var lidt nervøs for om den lavere pris ville afspejle sig i serviceniveauet, men heldigvis har vi aldrig haft den oplevelse. MM Living har svaret hurtigt på vores henvendelser og har altid været parate til at vise lejligheden frem, endda udenfor almindelig åbningstid og med meget kort varsel. De har endda annonceret boligen i forskellige aviser, som er noget som de andre ejendomsmæglere tager sig ekstra betalt for.

  Alt i alt har vi sparet i omegn af 25.000 DKK ved at vælge MM Living og det har vi ikke fortrudt. Lejligheden blev solgt TIL PRISEN indenfor nogle få måneder.

 • C. F. Møllers Allé 64, st. - 2300, København S

  C. F. Møllers Allé 64, st. - 2300, København S

  Exceptional god og professional service

  Jeg købte min lejlighed igennem MMLiving tilbage i 2008, lejede den ud med deres hjælp i 2011 og har nu solgt lejligheden, C.F. Møllers Alle, 2300 Kbh S. med MMLivings professionelle folk som agenter.

  Lejligheden blev sat til salg for en måned siden. Der gik nogle dage inden der kom billeder på annoncen, og selv inden billederne var lagt ud, var der åbent hus med interessante købere, dog med et tilbud fra et udenlandsk par som ikke var interessant. Dernæst, sidste søndag var der to potentielle købere for at se lejligheden, og det ene par ønskede yderligere et besøg i lejligheden, hvorefter de underskrev købsaftale efter nogle overvejelser om prisen, hvor vi dog kom til en enighed som er tilfredsstillende for begge parter.

  Hele processen har været en hurtig, fornøjelig og professionel rejse.

  Jeg kan KUN varmt anbefale MM Living som Enendomsmæglere til enhver handel, leje eller salg.

 • Maltagade 15, st. tv. - 2300, København S

  Maltagade 15, st. tv. - 2300, København S

  MMliving som i Mmmmmmmm!!

  Sublim ejendomsmægler! Det bliver et 12-tal.
  Thomas og Christoffer (vores mæglere) har lige fra første samtale været superaktive og fik solgt vores lejlighed langt hurtigere end vi havde turde forestille os - og så til prisen, så vi er fuldt tilfredse.

  Der har været en hamrende god dialog og vi har følt os i meget trygge hænder.

  Vi kan kun anbefale MMliving!

 • Ørestads Boulevard 59A, 7. 702. - 2300, København S

  Ørestads Boulevard 59A, 7. 702. - 2300, København S

  Vi udvalgte MM Living til fordel for 3 andre større ejendomsmæglerkæder, da MM Living tilbød os stort set det samme produkt, men til en langt billigere pris.

  Vi er fuldt ud tilfredse med indehavernes håndtering af vores salg. De kendte meget til lokalområdet, og de stod altid til rådighed, når vi ringede, eller skrev til dem.

  Vi kan derfor give MM Living de bedste anbefalinger.

  Lars og Charlotte

 • Ørestads Boulevard 59A, 7. 708. - 2300, København S

  Ørestads Boulevard 59A, 7. 708. - 2300, København S

  Professionelt og nemt

  Jeg brugte MM Living for at få min lejlighed udlejet. Fra vi havde aftalt detajlerne omkring udlejningen til at en lejer var fundet gik der under en uge.

  Jeg er imponeret over den høje professionalisme som MM Living udviste og deres store netværk hjælp til at vi hurtigt fandt nogle egnet lejere til min lejlighed.

  Jeg vil helt klart anbefalde MM Living til andre!

 • Ørestads Boulevard 61B, 1. tv. - 2300, København S

  Ørestads Boulevard 61B, 1. tv. - 2300, København S

  Jeg kontaktede først i December 2013 MMliving. Kort tid efter jeg havde sendt en mail til dem, svarede Mikael tilbage og kom forbi et par dage efter. Han vurderede hurtigt og prisen kunne vi sagtens blive enige om, da jeg gerne ville af med min lejlighed hurtigt. Han lovede at den ville blive solgt hurtigt, og det blev den!

  Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg ved at MMliving skulle stå for salget.Lavt salær, den var på nettet et par dage efter jeg havde sat den til salg, fotografen var her inden for et par dage og der var åbent hus allerede den første uge.Der har været god kommunikation hele vejen igennem, både på mail, personligt og på mobilen. Hver eneste gang nogen havde været og kigge fik jeg en tilbagemelding.

  Det tog alt i alt KUN 37 dage, så var købsaftalen underskrevet. Ekstremt hurtigt i min verden, taget i betragtning at det var lige omkring juletid.

  Tak til Thomas, Stine, Jan og Mikael.
  Hilsen Cliff.

 • Ørestads Boulevard 63C, 1. th. - 2300, København S

  Ørestads Boulevard 63C, 1. th. - 2300, København S

  Solgte vores lejlighed TIL PRISEN på bare én måned!

  Vi var i kontakt med flere mæglere da vi besluttede os for at sætte vores lejlighed i Ørestaden til salg. Og det blev hurtigt klart for os at
  MM Living har et lokal kendskab til Ørestaden, som ikke findes hos nogle andre mæglere. At de så, oveni, havde en pris som næsten var under halvdelen af hvad de andre kunne tilbyde, gjorde vores valg af mælger ganske enkelt.

  Vi har haft en åben dialog med dem, og de var lydhøre over for vores forventninger og krav.

  MM Living har været utroligt fleksible når det kom til at vise lejligheden frem, både udenfor almindelig åbningstid og med meget kort varsel.
  Så alt i alt kunne vi ikke havde valgt en bedre mægler! Vi har sparet penge ved at vælge MM Living, vi har haft en åben dialog, god vejledning, og de har formået at få mange ud og se lejligheden.

  Vores lejlighed blev solgt TIL PRISEN på bare én måned - hvem vil ikke gerne have det?

 • Øresund Parkvej 16, 2. th. - 2300, København S

  Øresund Parkvej 16, 2. th. - 2300, København S

  MMLiving har solgt vores lejlighed på meget kort tid og til den rigtige pris. Jeg er meget tilfreds med deres fremgang.

  Jeg kan varmt anbefale MMLiving. Vi blev altid opdateret om situationen og de har gjort en meget god indsats til at sælge vores lejlighed. Efter det blev solgt på et meget kort tid, blev vi altid opdateret om det videre forløb med køberens advokat og andre byrokratiske ting som skulle organiseres. Og det hele til en fordelagtigt pris.

  Jeg kan varmt anbefale MMLiving til at sælge en lejlighed.

  Carsten Franke, København

 • Øresundsvej 142B, 1. tv. - 2300, København S

  Øresundsvej 142B, 1. tv. - 2300, København S

  Jeg valgte MMliving til at varetage salget af min lejlighed frem for en af de store mæglerkæder af flere årsager. Lavt salær, god kemi med Jan samt en væsentlig bedre vurdering af hvad min lejlighed kunne sælges for (30-40 %) var afgørende, derudover en positiv og optimistisk tilgangsvinkel til opgaven, som jeg synes var tiltalende. Lejligheden blev solgt på 2 uger til en pris langt over, hvad tilsvarende lejligheder for nylig var blevet solgt til, hvilket var rigtigt godt set af MMliving.

  Jeg kan kun på det varmeste anbefale MMliving til at varetage salget af din bolig.

 • Øresundsvej 144A, 2. th. - 2300, København S

  Øresundsvej 144A, 2. th. - 2300, København S

  MMLiving havde netop solgt en tilsvarende lejlighed i ejendommen og i den forbindelse var det oplagt at få en gratis og uforpligtende vurdering hos dem. Konkurrencedygtig på pris og faglig kompetence - lejligheden blev solgt på mindre end 2 uger over udbudsprisen.
  Der var en meget god dialog om prisfastsættelse af lejligheden med Mikael Grenés og mine ønsker blev hørt og opfyldt til fulde.
  MMliving præsenterede lejligheden fint med billeder og beskrivelse på hjemmesiden og det betød fremvisninger med det samme, hvor Thomas Jakobsen fik solgt lejligheden over udbudsprisen, som i forvejen var prissat hvor der skulle forventes et afslag.
  Jeg vil anbefale andre at benytte MMLiving, du får god rådgivning, lavt salær, realistisk prisfastsættelse og kommunikationen er i top i hele forløbet.

 • Robert Jacobsens Vej 91, 1. th. - 2300, København S

  Robert Jacobsens Vej 91, 1. th. - 2300, København S

  Da MM Living fik opgaven med at sælge vores unikke lejlighed - var vi godt klar over, at det ikke blev en nem opgave. En nyopført projektlejlighed fra 2007 i Ørestad Syd, som skulle sælges i 2012 uden at vi tabte alt for meget.


  MM Living så hurtigt potentialet i netop vores lejlighed og med grundigt arbejde fandt de en køber og vi fik en pris vi var yderst tilfreds med. Derudover fik vi en overtagelse på hele 7 måneder – så vi bedre kunne planlægge vores næste boligkøb. Alt i alt en perfekt handel for os til et yderst konkurrencedygtigt mæglersalær.


  Thomas Hjermbæk, Formuekonsulent

 • Sundby Parkvej 4, 3. tv. - 2300, København S

  Sundby Parkvej 4, 3. tv. - 2300, København S

  Salg af lejlighed i Øresund Strandpark forløb perfekt

  Vi kan varmt anbefale MM Living ,som Dygtige & Kompetente mæglere med stort kendskab til deres lokalområde.

  Hurtig fremvisning af en frisk sælger, som gjorde et stort arbejde, med diverse interesserede, Som ejer var jeg desværre lidt nervøs ved at fremvise, men med et godt og positiv humør, bragte han os sammen til den oprindelige tillid .Vi havde et krav , som kunne være svært at opfylde , overtagelse til 1,april 2014 . DETTE klarede MMLiving ,uden unødig betænkning .

  Der har været enkelte forespørgsler til MMLiving undervejs, men altid med stor forståelse og venlighed besvaret .

  Den fremlagte pris som MMLiving kom med, holdt stik og lå væsentlig over andres vurdering. VI ANBEFALER MMLIVING og ønsker det bedste for hele HOLDET for at blive i sportens Verden.

  B& J Stampe

 • Sundby Parkvej 4, 4. th. - 2300, København S

  Sundby Parkvej 4, 4. th. - 2300, København S

  Vi tog kontakt til Mikael Grenés fra MMLiving, da vores bolig havde stået til salg i 6 måneder hos anden mægler. På fremvisningen af vores lejlighed blev vi enige om at benytte os af deres helt nye koncept, hvor boligen bliver udlejet mens den fortsat står til salg. Det har sparet os en masse penge og bekymringer i den periode lejligheden har været til salg og vi har kunnet tage den mere med ro.

  Nu er lejligheden solgt og vi har fået dækket en del af vores udgifter i de 5 måneder den har været til salg og de sidste to måneder inde at køberen overtager lejligheden.

  Forløbet har været smertefrit og professionelt fra første møde

  Peter Adam

 • Weidekampsgade 23, 1. th. - 2300, København S

  Weidekampsgade 23, 1. th. - 2300, København S

  Vi er yderst tilfredse med MMLivings håndtering af salget af vores lejlighed. Først og fremmest lavede de en rigtig god salgsopstilling med nogle super-flotte billeder af lejligheden. Lejligheden blev solgt på mindre end 2 måneder til en højere pris end andre ejendomsmæglere ville have sat den til salg til. Det administrative omkring salget og overdragelsen af lejligheden blev også håndteret på en professionel måde, så vi kan ikke andet end anbefale MMLiving. Anita og Thomas

 • Helmer Søgårds Alle 28, 2. th - 2770, Kastrup

  Helmer Søgårds Alle 28, 2. th - 2770, Kastrup

  God kommunikation og samarbejde - Det eneste valg er MMLiving!

  MMLiving har gennem hele forløbet var super profesionelle og der har været god kommunikation. Vores lejlighed var i begyndelsen sat til en lidt højere salgspris end vi havde regnet med (100.000) og da der ikke rigtig skete noget, aftalte vi med Jan at gå ned til den pris vi egentlig havde regnet med, og vupti, over weekenden var der pludselig 3 købere.

  Vi har intet at klage over, alle spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt - Stine på kontoret og Jan i lejligheden - top klasse. Vil til enhver tid anbefale MMLiving som mægler, og vi er ikke i tvivl om at næste gang vi skal sælge vælger vi MMLiving!

  Tak for et effektivt og meget behageligt samarbejde