Ørestad

Ørestaden har - ligesom så mange andre steder på Amager - oplevet en rivende udvikling. I 1995 blev masterplanen for Ørestaden vedtaget, og i de efterfølgende år har byggeriet virkelig taget fart.

Moderne byliv tæt på naturen

Med åbningen af metroens første etape i efteråret 2002 var grundlaget og fundamentet for Ørestaden i grove træk lagt med de dertilhørende nye metrostationer. De 5 metrostationer i Ørestaden strækker sig over bydelens 4 kvarterer: Ørestad Nord, Amager Fælled, Ørestad City og Ørestad Syd. Alle disse 4 bydele har hver især deres unikke særpræg, hvor diverse kanaler og søer danner et bindeled mellem de forskellige bydele.

Naturen er også altid lige i nærheden af Ørestaden i form af de store naturområder ved Amager Fælled - til stor glæde for de mange beboere i Ørestaden. På den anden side kan man hurtigt og nemt komme ind til byen; det tager eksempelvis under 10 minutter med metroen fra Ørestaden til Kongens Nytorv.

Kultur i verdensklasse - et stenkast fra din bolig

Ørestaden byder på sit helt eget kultur- og fritidsliv. Dette kommer til udtryk gennem de mange forskellige muligheder og tilbud der er i form af Fields, Bella Centret, de store naturområder og meget andet. Ikke desto mindre kommer Ørestaden snart på det internationale verdenskort med indvielsen af Royal Arena i februar 2017 - en arena med plads til op imod 16.000 tilskuere. Royal Arena vil danne rammen om store sports- og koncertbegivenheder, hvorfor der bliver nok at se frem til som beboer i Ørestaden.

Derudover byder Ørestaden på nogle meget spektakulære byggerier. Det er i særlig grad den verdensberømte danske arkitekt, Bjarke Ingels’, bemærkelsesværdige byggerier der fascinerer. Særligt VM Husene, VM Bjerget og 8TALLET er toneangivende byggerier i Ørestaden. Andre bemærkelsesværdige byggerier - som også er værd at bemærke - er de 2 skæve Bella Sky tårne tegnet af arkitekterne, 3XN, samt området omkring Copenhagen Towers. Som beboer i området har man derfor nogle meget flotte, arkitektoniske bygninger i nærheden af ens bopæl. Er du blevet interesseret i at høre nærmere om Ørestadens mange muligheder? Og skal vi hjælpe med at finde en eventuel bolig i Ørestaden til dig? Så står vi hos MMLiving klar til at hjælpe.

Bestil gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, giver vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Tlf. 82 30 73 00 eller på info@mmliving.dk