MM Living - Om os

Vi er en familieejet virksomhed, ejet af Jan Stagegaard Grenés og Mikael Stagegaard Grenes og har eksisteret siden 2008, hvor det hele begyndte med udlejninger af lejligheder og huse i københavnerområdet, primært på Amager.

Vi er en uafhængig ejendomsmægler og vores kernekompetencer ligger på formidling af salg og udlejning af boliger for private samt virksomheden, vi har efterhånden 10 års god erfaring med salg og udlejning.

MMliving er den mest sælgende uafhængige ejendomsmæglere på Amager. Med vores 2 strategisk velplacerede butikker i Ørestad og Amager Strand, dækker vi Amager og København godt, men vi ønsker stadig at dække områderne endnu bedre i fremtiden.

Vores ambition er at drive en virksomhed, der er kendt for at levere et godt solidt håndværk, få de bedst mulige salgspriser til deres kunder, yde en god kundeservice samt en fair prissætning af vores ydelser. For at kunne efterleve ovennævnte ambition er det essentielt at vi har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer, som er indstillet på at arbejde i et team.

Hos MMliving er vi alle målt på team/virksomhedsmål, vi er alle uddannede ejendomsmæglere eller på vej til at blive det. Vi mener at nøglen til at opfylde vores ambition er at vi alle arbejder sammen om at levere det bedste resultat for vores kunder og at alle medarbejdere har den faglige kompetence der skal til, for at gøre et professionelt stykke arbejde.

Vi har en uhøjtidelig og professionel indgangsvinkel til opgaverne. Vi kan godt lide at give ærlige og realistiske udmeldinger, det mener vi er det mest troværdige og vi er på, på den helt rigtige måde.

Kig gerne på, hvad vores kunder siger om os på Boligsiden.

Interesseret i at høre mere, så ring til os på 82 30 73 00.

Vores områder

Ejendomsmægler Sunby parkvej
Ejendomsmægler Øresund parkvej

Amager Strand

Ørestad

Bestil en salgsvurdering

Eller ring på 82 30 73 00