MM Living

Hvad støtter vi

Vi sponsorerer nu Rudy Markussen i den største kamp, mellem to danske boksere og kigger med fra 1. række d. 12 December 2015.

Hold øje med vores facebook, for inden længe er der BILLETTER til kampen på højkant - vinderne vil blive trukket ud i vores butik på Amager Strand, hvor RUDY også vil være til stede.

Amager Strand
Ørestad
Sundbyvester

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet. Blandt de 42 er en mor, en bedstefar, en datter, en ven. Dig selv?

Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

Det er derfor vigtigt at støtte op omkring projektet og især de mest udsatte, familier med kraftramte børn.

Familier med kræftramte børn er en selvstændig, landsdækkende patientorgani-sation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Dette gøres ved at afholde en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børn og unge med kræft.

Vi har i 2015 valgt at sponsorere AB Tårnbys U12 drengefodboldholds udebanetrøjer. AB Tårnby der er en sammenslutning af Tårnby Boldklub og AB70 fra Vestamager har en af Amagers største ungdomsafdelinger og er dermed med til at understøtte at vores børn har noget fornuftigt at tage sig til i fritiden.

Det vil vi gerne i MMLiving gerne støtte op om så derfor glæder det os meget at kunne bidrage lidt, i form af et sponsorat.