Ejerlejligheder

Ejerlejligheder på Amager

Er du på udkig efter en ejerlejlighed i Københavnsområdet? Hos MMLiving har vi hjulpet rigtig mange håbefulde boligsøgende med at finde dem en ejerlejlighed. MMLiving er som uafhængig ejendomsmægler den mest sælgende på Amager - og det gør sig også gældende med hensyn til ejerlejligheder.

Efterspørgslen og prisniveauet på ejerlejligheder

Det københavnske boligmarked boomer af ejerlejligheder, og efterspørgslen er historisk høj. Der er især høj efterspørgsel efter små ejerlejligheder; navnlig 1- og 2-værelses lejligheder i brokvarterne samt på Christianshavn, Islands Brygge og Ørestaden. Priserne er efterhånden kommet op på et niveau, hvor der er færre potentielle købere, og derfor går der også længere tid med at få solgt lejlighederne. Der bliver samtidig bygget rigtig mange nye boligkomplekser rundt omkring i København, hvorfor det næsten modsvarer efterspørgslen. Antallet af nye boligbyggerier - samt tilvæksten - vil få stor betydning for, hvordan priserne kommer til at se ud på ejerlejligheder de næste par år.

Den lave rente har også en massiv betydning for prisniveauet på ejerlejlighederne i København. Hvis der sker en vækst i renten, så vil det få en kæmpemæssig betydning for prisniveauet, da priserne dermed vil falde betydeligt. Ikke desto mindre regner man ikke med, at der vil være nogen længerevarende periode udelukkende med prisfald, men derimod vil priserne nok gå mere “sidelæns” over de næste par år i København.

Skal vi hjælpe dig med at finde en ny ejerlejlighed?

Er du på udkig efter en ejerlejlighed i København? Tøv ikke med at tage kontakt til MMLiving. Hos MMLiving har vi hjulpet rigtig mange borgere med at finde deres drømmebolig; herunder ejerlejligheder. Vi sørger for at have en tæt dialog med dig som køber under hele processen. Vores 2 ejendomsmæglerbutikker er centralt placeret på Amager, hvorfor vi dækker Amager og København rigtig godt.

Som boligsøgende efter ejerlejligheder kan du løbende holde dig opdateret omkring nye boligemner inde på vores køberkartotek. Således har du muligheden for at købe din kommende ejerlejlighed, inden den bliver annonceret, og dermed komme foran i køen. Ydermere tilbyder vi dig køberrådgivning, så du får hjælp til hele købsprocessen. Vi ser frem til at høre fra dig.